Protokoll ajánlás
2014-04-29
Direktmarketing értékesítés felsőfokon!
2014-04-29

Szakmai kiállításokon az esetleg száraz hangulat feldobására a legjobb, legkézenfekvőbb megoldás a hostesslányok bevetése. A hostessek a látogatók és a kiállítók szemszögéből is jelentősen tudják emelni egy kiállítás színvonalát, és persze legfőképpen javítani a hangulatát.

A kiállítók és a szervezők szempontjából a kiállítás, expo, fórum akkor sikeres, ha ott sokan megjelennek, és ha a vendégek úgy mennek haza, hogy elhatározták, a következő hasonló eseményen is részt kívánnak venni. Bár a kiállításokon elsősorban a szakma dominál, nem elhanyagolható a körítés sem.

Idegen nyelveket beszélő hostesseink garantálják, hogy a vendégek és a kiállítók egyaránt a legjobb elbánást fogják kapni. Hostesseink segítenek, hogy a kiállítás, expo stb. szervezői ne járjanak úgy, mint több magyarországi program szervezői, akik azzal szembesültek, hogy a számtalan országból érkező vendégek nem tudtak hova fordulni, mikor információra volt szükségük.

Hostesseink garantáltan megízesítik a legszárazabb kiállítást, expót is. Bármilyen szakmai vagy nem szakmai kiállítás szervezőinek tudunk idegen nyelven is beszélő hostesseket biztosítani, akik valódi háziasszonyai lehetnek a rendezvénynek. Kalauzolják a vendégeket, információt szolgáltatnak vagy segítenek a regisztrációnál.

Ha Ön szervezőként arra vágyik, hogy a kiállítók és a vendégek a lehető legjobban érezzék magukat, minden szükséges információt megkapjanak, és attraktív háziasszonyok kísérjék őket az egynapos vagy akár egyhetes kiállítás során, akkor forduljon hozzánk.