Hostessek rendezvényre


Egy rendezvény megszervezése, legyen az konferencia, expo, sportnap, tréning vagy bármi más, rendkívül sok munkát igényel. A tartalom mellett, a zökkenőmentes lebonyolítás is kiemelt fontosságú. A résztvevők fogadása, útbaigazítása, informálása, tájékoztatók, programfüzetek kiosztása, megrendelőlapok begyűjtése, mind-mind komoly odafigyelést igényel.

A hostesseket általában úgy könyvelik el, mint akik a mosolygáson kívül másra nem is igen alkalmasak, természetesen ez tévedés.

Cégünk alkalmazásában álló lányok komolyabb és komplexebb feladatokat is el tudnak látni, bár kétség kívül nagyon fontos, hogy egy esemény hostessei attraktívak legyenek, semmit sem ér a szépség, ha az első megszólalás után a vendégek menekülnek a közelükből. Nem is szólva arról, hogy ma már követelmény legalább egy idegen nyelv ismerete.

Munkatársaink beszélnek angolul, németül, franciául és olaszul, így külföldi vendégei sem fogják elveszettnek érezni magukat, ha esetleg Ön vagy az általában velük foglalkozó személy nem ér rá.

Lányaink a legkülönbözőbb rendezvényeken szereztek tapasztalatokat, amelyeket az Ön szolgálatába állítanak, így érve el, hogy Önnek a rendezvényen a körítés miatt ne kelljen aggódnia. A hostessek szakmai felkészültségét állandó képzésekkel és munkájuk ellenőrzésével tartjuk fenn.

Ha Ön szervezőként arra vágyik, hogy a kiállítók és a vendégek a lehető legjobban érezzék magukat, minden szükséges információt megkapjanak, és attraktív háziasszonyok kísérjék őket az egynapos vagy akár egyhetes kiállítás során, akkor forduljon hozzánk.