Sportnap, csapatépítő tréning
2014-04-29
Protokoll ajánlás
2014-04-29

A merchandising tipikusan az a fület bántó kifejezés, amely mára annyira beágyazódott a szakmai nyelvezetbe, hogy onnét már nem lehet kiirtani. A szó jelentése végtelenül egyszerű: polcszerviz. Lássuk, miben is áll ez?

A polcszervizes első feladata, hogy hosszú távon “képviseljen” egy céget különböző áruházakban. A merchandiser avagy polcszervizes egy meghatározott menetrend szerint járja be azokat az áruházakat, amelyekben az adott cég termékeit „reklámozza”. A merchandising keretében az oda érkező polcszervizes először megnézi, hogy mekkora a raktárkészlet, és szükség esetén utánrendel a termékből. Utána a megfelelő helyre viszi a terméket. A display feltöltése még csak az első lépés, szükség van arra is, hogy a merchandiser megfelelő árjelzőket, posztereket stb. tegyen ki, és így biztosítsa, hogy a reklámozni kívánt termék minél sikeresebb legyen.

 merchandising, hostess

Munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, és tisztában vannak a szakma követelményeivel és azzal, hogy hogyan lehet a legjobb merchandising-kampányt folytatni egy termék sikeres befuttatása érdekében.