Kis rendezvényre hostesst keres?
2014-04-29
Idegen nyelven beszélő hostessre van szüksége?
2014-04-29

A promóciós tevékenység minden kis vállalkozás vagy nagy cég életének fontos része. A reklám manapság, amikor már egy közepes vállalkozásnak is nemzetközi versenytársai vannak hazánkban, felbecsülhetetlen fontosságú.

Bár a reklám elkészítésében nem tudunk segíteni, de abban igen, hogy a promócióra szánt anyagok a leghatékonyabban jussanak el a célközönségéhez.

A teljes promóció lebonyolításában segítségére tudunk lenni, legyen szó kozmetikai vagy műszaki termékről, esetleg kóstoltatásról. Az elkészített promóciós anyagokat begyűjtjük, ezeket irodáinkban elhelyezzük, majd munkatársainkkal együtt a promóció helyszínére szállítjuk. A munka teljesen “önjáró”. Ön természetesen minden fázisnál jelen lehet, de ha úgy kívánja, csak az eredményt kell élveznie.

Minden promóciós feladat előtt felkészítjük hostesseinket az adott termékről vagy cégről, hiszen nem elég csak fellépni egy cég képviselőjeként, hanem úgy is kell látszani, mintha a hostess mindent tudna a cégről, a termékről. Külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hostessek a terméket ne rátukmálni próbálják a potenciális vevőkre, hanem úgy ismertessék, ajánlják, hogy a vendég azt érezze szakszerű tanácsadást hall, és olyanok ismertetik a terméket, akik ismerik is azt.

A promóció folyamán folyamatos adminisztrációt végzünk. Így Ön követni tudja a folyamat minden lépését. Mikor, hol, hányan vettek részt a promótálásban, miből, mennyi termék fogyott, stb…

Mivel a hostessek jó munkájának záloga – mint az az összes többi szakmára is igaz – az állandó kontroll, munkatársaink folyamatosan figyelik, hogy a bemutató során alkalmazottaink úgy járnak-e el, ahogyan az elvárható, és maximálisan képviselik-e a megbízónk érdekeit, jól végzik-e a munkájukat és megtartják-e azokat a szabályokat és előírásokat, amelyek a maximális hatékonyság zálogai.