Merchandising
2014-04-29
Kis rendezvényre hostesst keres?
2014-04-29

Ha rendezvényeinek tökéletes körítést szeretne, a regisztrációtól kezdve az összetettebb feladatokig, akkor ne bajlódjon Ön a szervezéssel, hanem bízza azt tapasztalt kivitelezőre. Az általunk alkalmazott hostessek felkészültek, pontosak és úgy képviselik az Ön cégét, mintha a saját alkalmazottaik lennének. Elhivatottak, rendszeresen ellenőrizzük a munkájukat, így garantáltan minőségi szolgáltatást nyújtanak.

Milyen feladatokat lát el egy hostess? Az alkalomtól, eseménytől függően a jó hostess bármilyen rendezvényt, eseményt, konferenciát, csapatépítő programot stb. le tud vezényelni, vagy aktívan részt tud venni a szervezők munkájában. Bizonyos esetekben a hostessnek csupán háziasszonyi teendőket kell ellátnia, de előfordulhat az is, hogy szükség van találékonyságára, szervezőképességére is az eseményen. Ez leginkább csapatépítésen, sporteseményeken fordulhat elő, amikor valami nem úgy működik, ahogyan azt elképzelték, és a szervezők legjobb szándéka ellenére sem akar kialakulni a megfelelő hangulat.

Amikor a hostessek szórólapot osztanak, terméket promótálnak, ételeket kóstoltatnak vagy hasonló munkát végeznek, az elvárás nem az, hogy kreatívak legyenek. Ilyenkor a hangsúly a kisugárzáson, illetve promóció esetén a felkészültségen van. A tapasztalatok azt mutatják , hogy a kóstoltatások, szórólap osztások és promóciók sokkal eredményesebbek, ha a hostessen látszik a segítő szándék, és érezhető a felkészültség.

protokoll ajánlás

A hostessek a fenti, szokásosnak mondható feladatokon kívül néha speciális munkákat is kapnak: össze kell állítaniuk egy ajándékkosarat, merchandiserként (polcszervizesként) meg kell csinálniuk egy termék display-jét, céges játékokat kell vezetniük.

A munkatársak kiválasztásánál ügyelünk arra, hogy ne csak attraktívak, hanem, egyszerűen szólva, okosak is legyenek, így minden helyzetben megállják a helyüket.