Hostess kiállításra, expo-ra
2014-04-29
Merchandising
2014-04-29

Egy céges sportnap során senki sem akar a regisztrációval bajmolódni, sokkal jobb beszállni a játékokba, sportversenyekbe, és élvezni a csapatépítő hatást.

A céges csapatépítések legfontosabb elemei a különböző játékok, sportfoglalkozások, amelyeken a kollégák egészen új oldalait is megismerhetik a többieknek. Segíthetik egymást, bizalmi viszonyt építhetnek ki, egy verseny megnyerésében – ha csapatjátékról van szó – egymásra hagyatkozhatnak, és az így kiépített viszonyok aztán megmaradnak a munkahelyek robotolós mindennapjaira is.

A sportjátékokkal összekötött céges csapatépítések tehát segítenek egy vállalkozáson vagy vállalaton belüli hangulat javításában, az alkalmazottakat összekötő kapcsolat szorosabbra fűzésében.

Hostesseink rendszeres képzések során ismerkednek meg a legújabb játékokkal, sportversenyekkel, amelyek a nemzetközi üzleti világ csapatépítő foglalkozásain megjelennek. Idegen nyelven (franciául, németül, angolul és olaszul) beszélő hostesseink ráadásul gondoskodnak arról is, hogy a különböző, főleg nagyobb, vállalatoknál dolgozó expatriotok se érezzék kívülállóként magukat. Ebben az esetben – könnyen belátható – a csapatépítés, a sportnap, a sport- és egyéb játékok legalább annyi hátránnyal szolgálnának, mint amennyi az előnyük. A cég bizonyos alkalmazottai, vagy külföldről érkezett vendégei nem tudnak részt venni a játékban. Hostesseink segítségével ez a probléma nem csak, hogy megkerülhető, de mindenki megelégedésére megoldható.

hostess rendezvényre, hostess szolgáltatás

A hostessek ráadásul nem csupán a díszlet szerepét töltik be az ilyen rendezvényeken, de, mint fentebb említettük, aktív részesei, sőt alakítói is a rendezvénynek. A regisztrációnál várják a vendégeket, majd a játékok levezetésében is segítenek. Kérés esetén pedig, játékokat ajánlanak a rendezvény hangulatának emelésére.